Retkelle 2019 vahvisti paikkaansa ulkoilun ja retkeilyn alalla

Retkelle-tapahtuma järjestettiin huhtikuussa 2019 toisen kerran ja kävijämäärä pysyi edellisvuoden luvuissa, noin 11 000 äänesti jaloillaan Paviljongin suuntaan, todistaen tapahtuman mielenkiintoisuuden. Tapahtumaviikonloppuna oli myös aivan uskomattoman kaunis ja lämmin kevätsää, joten kisailimme suosiosta vaatimattomasti vain auringon kanssa – silti säilyttäen asemamme Jyväskylän keväässä!

 

Retkelle-tapahtuma on ainutlaatuinen kokonaisuus. Retkipaikan kirjoittajatiimin tekemä ohjelma, tavalliset ihmiset kertomassa omista harrastuksistaan nuotiopiirilavalla, on ollut vetovoimainen alusta lähtien. Nuotiopiiri täyttyy jokaisen esiintyjän aloittaessa kuulijoista, jotka janoavat oppia ja kokemuksia.

Retkipaikan arvot sopivat yhteen Retkelle-messujen arvojen kanssa ja näytteilleasettajat ovat asettuneet tähän samaan harmoniaan: mukana on aktiivisia ja vastuullisia toimijoita, joiden osastot on täytetty hyvällä mielellä, ulkoilmaharrastuksilla ja ystävällisellä palvelulla.

Minulla on ollut kunnia vastata Retkelle-messujen somesta ja ohjelmasta, kahtena vuonna olen myös myynyt näytteilleasettajille osastot. Ensi vuonna pyrin jättämään myyntiasiat niille, jotka pääsevät tapaamaan asiakkaita Keski-Suomessa ja keskityn itse tapahtuman someviestinnän kehittämiseen ja ohjelman laadun säilyttämiseen.

Tervetuloa Retkelle taas ensi vuonna 25.-26.4.2020 ja kiitos tästä vuodesta, FKS-Tapahtumat Oy ja Team Retkipaikka!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s