Why am I organizing Retkelle-event? / Miksi olen tekemässä Retkelle-messuja?

Briefly: City of Jyväskylä organized an event idea contest in the year of 2016 and I was on the shared first place.

Jyväskylän kaupunki järjesti vuonna 2016 tapahtumaideakilpailun, jossa olin jaetulla ensimmäisellä sijalla.

Ote uutisesta:

Tapahtumaideakilpailun satoa

Tapahtumakaupunki Jyväskylä järjesti syksyllä 2016 ideakilpailun, jossa haettiin ideoita uusista Jyväskylään sopivista tapahtumista. Kilpailuun osallistuttiin yhteensä 39 tapahtumaidealla ja hyvien ideoiden joukosta palkinto päätettiin jakaa lopulta kahden voittajan kesken. Ideakilpailun voittajat olivat Tero Tuovinen ja DroneRally-tapahtuma sekä Anne Sulander ja Likely Gone Hiking – kansainväliset retkipäivät. Kunniamaininnan sai Juuso Sillanpään idea Rantaraitti Triathlon. ”Ideakilpailun voittajat kaipaavat yhteistyökumppaneita ja tapahtumatuottajia ideoidensa toteuttamiseksi”, summaa Jaana Ruponen.

Kansainväliset retkipäivät vaihtuivat retkimessuihin tavattuani FKS-tapahtumien Markon ja pääsinkin kokeilemaan retkiteemaa Retkipaikan osastolle Metsämme-tapahtuman yhteyteen keväällä 2017.

Olen kirjoittanut Retkipaikkaan jo jonkin aikaa ja siksi yhteistyö Retkipaikan tiimin kanssa tuntui luontevalta osaston ohjelmaan.

IMG_9600_logoilla.jpg

Kaksi viikkoa ennen messuja parista neliöstä sadan neliön messuosastoon hypännyt tila tuotti päänvaivaa noin kolme tuntia, kunnes keksimme telttaparini Elinan kanssa tuoda paikalle nuotiopiirin ja telttoja. Saimme apua eräopaskoulutovereilta ja muutamalta pienyrittäjältä.

Meidän osasto oli todella suosittu, joten aloitimme keskustelut seuraavan vuoden toteutuksesta. Retkelle tulisi ihan omana teemanaan ja omana alueenaan ja minä olisin suunnitteluporukassa.

Vuonna 2018 järjestetään siis ensimmäiset Retkelle-messut ja minä olen duunissa messuorganisaatiossa! Teen paitsi suunnittelua ja somemarkkinointia, myös messuosastojen myyntiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s