Canva kuvatyökaluna

Tarvitsetko kuviisi tekstiä tai muita elementtejä? 

Miksi valitsisit Canvan?

Tarvitsetko kuviisi tekstiä tai muita elementtejä?

Et tarvitse asentaa mitään koneelle ja jos käytät ilmaisia tai omia kuvia, työkalu on ilmainen. Käsittääkseni tämä sama löytyy iPhonesta sovelluksena, Androidista valitettavasti ei.

Mitä sillä voi tehdä?

Canvasta löytyy eri kokoja käyttötarkoituksiisi: FB-postaus, neliö (Social Media), juliste (Poster) ja muita vaihtoehtoja. Näiden sisällä on taustakuvia ja valmiita tekstejä ja graafisia elementtejä ja sivusta voi valita lisää. Teksteja voi muokata klikkaamalla ja valitsemalla esimerkiksi koon tai fontin yläreunasta.

Muokkaa tekstejä, tallenna itsellesi eri versioita valitsemalla File ja Save vasemmasta yläreunasta. Minulla ainakin täytyi aina erikseen tallentaa, koska muuten osa tekstistä jäi oletusarvoihin pitkäksikin ajaksi ja huomasin sen vasta katsellessani Lataukset-kansion kuvia seuraavana päivänä. Välillä sivusto on tuskallisen hidas, itse eksyin sinne joulun alla ja kyllästyin jatkuvaan jumittamiseen aika pian.

Osa layouteista on ilmaisia, maksullisten päällä näkyy jo muokatessa maksullisuutta ilmaiseva kuva ja ristikko, joka estää tallentamisen hyvälaatuisena. Ilmaiset teemat erottuvat selkeästä FREE-tekstistä.

Voit käyttää tervehdyksiin myös valmiita pohjia, mutta varsinkin ilmaisissa, varaudu siihen, että muutkin ovat löytäneet saman pohjan. Yllä olevista jouluteemoista lumihiutaleet näkyivät monissa mainoksissa vuonna 2016 joulukuussa.

Tässä alla esimerkiksi retkeilypalaset, joita olen lisännyt ELY-keskuksen hienon jokamiehenoikeus-kuvan kylkeen: näihin ovat rakastuneet kaikki!

tiesitko

Omia valokuvia käyttämällä saat yksilöllisiä teemoja.

Canva löytyy täältä. Canva toimii iPhonessa ja selaimessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s